Preloader

Patológiás elváltozások felismerése

22 500 Ft

Kategória:

Leírás

Legtöbbször kevés, vagy téves információk alapján, a pillanat hevében dönt a szakember, ha csak az akut tünetekre koncentrál. Az eredménye, az átmeneti siker, aztán pár nap-hét elteltével ismét visszatér a kezelendő probléma. Alapos anatómiai ismeretek mellett, az egészségtől eltérő állapotok (pontos) felismerése, segít a helyes kezelési terv összeállításában.

Pedikűrözni szinte bárki tud, jó kézügyesség, nyugodt, kiegyensúlyozott természet, pár jó eszköz, műszer, és tökéletesen karban lehet tartani a fájdalmas, érzékeny testrészt.

Az igazi szakember tevékenysége azért ezen magasan túlnyúlik. Egyedi kezelési tervet tud összeállítani és azt a vendége számára is elfogadható, tartható módon átadni. Ezt meg lehet tanulni! Ezt érdemes megtanulni!

A szakmai dokumentációk elkészítése, azok megléte a szakmai biztosítás alapfeltétele!

A magasabb értelmező, elemző tudással, nem az lesz a kérdés, hogy mit lehet tenni, hanem, hogy mikor mit kell megtenni, az elvárt eredmény eléréséhez! Fontos tudni, hogy bár megtehetsz valamit (pl.:korrekció), de valóban az lesz a legjobb megoldás? Szükség van rá, ha igen miért? A benőtt köröm kezelésére melyik eljárást választd, ha nem sikerül vajon miért? A kezelésed eredménye miért a rosszabbodás, amikor azt olvasod a fórumokon, termékajánlókban, hogy másnak működik?

Ez egy más szemléletmód, nem jobb vagy rosszabb, egyszerűen átfogóbb gondolkodásra sarkal magabiztosabb, eredményesebb döntéseket tesz lehetővé.

Szakmai dokumentációk összeállítása, nem könnyű feladat, de együtt sokkal gördülékenyebben fogjuk elkészíteni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Patológiás elváltozások felismerése” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUHungarian